1. Főoldal
  2. Docs
  3. Irányítópult
  4. Beállítások

Beállítások

A szolgáltatási oldaladhoz tartozó információkat tudod megadni.

Itt és az oldal többi mezőjében adhatod meg, hogy hogyan jelenjen meg az üzleted, milyen képek legyenek elhelyezve, megadhatod az üzlet általános leírását, valamint, hogy milyen alapadatok NE jelenjenek meg a szolgáltatói oldaladon.

Hely

Az üzlet helyét és a térképen való megjelenését tudod beállítani.

Online fizetés beállítása

Ahhoz, hogy online fizetést tudjál fogadni rendelkezned kell PayPal üzleti számlával. Üzleti számla nyitása ingyenes. Itt olvashatsz többet róla.

Az számláddal kapcsolatosan semmilyen hozzáféréssel nem rendelkezünk, jelszavad magasan védett titkosítással ürzi a rendszerünk. Mivel a jelszavak, API kulcsok úgynevezett sózással és hasítással védjük, magában az adatbázisban található információk további felhasználásra alkalmatlanok. Másként foglamazva az adatbázisban szereplő API kulcs semmilyen mértékben sem hasonlít az általad megadott API kulcshoz. A jelszavak ezerszeres rekurzív átalakításon esnek át, így egy egyszerű 8 karakteres jelszó feltörése 1000 évbe kerülne a mai technológiai szinten, feltételezve, hogy az adatbázistban található karakterek ismerik. Az adatbázisaink viszont többszörösen védett tárolókban vannak elhelyezve.

Kiszállítás

Amennyiben szolgáltatásod kiszállítást is biztosít, itt adhatod meg a feltételeket.

SEO

Minden egyes szolgáltató oldala, külön a webes keresők részsére optimalizált kulcsszavak elhelyezésére ad lehetőséget. Szintén itt tudod beálljtani a közösségi média megjelenést, melyet a keresőmotorok értelmezni tudnak.

SEO cím: A keresőmotorok eredménylistáján az oldal linkje felett megjelenő szöveg

Meta leírás: Rövid 120 – 155 karakteres összefoglalója az oldaladnak

Leíró kulcsszavak: Itt keresési szavakat kell megadnod, amire vélhetőleg a felshasználük keresni fognak.

A SEO leírások csak támogatják, hogy a Te oldalad a keresőmotorok által organikusan is megjelenjenek a találati listában. Ugyanakkor, arra nincs garancia, hogy hányadik helyen fog az üzleti oldalad megjelenni. Amennyiben az oldalt már megtalálta az ügyfél, jó a szolgáltatásod, van elérhető időpontod, akkor a mi oldalunkon garantáltan meg fognak találni Téged.

Szolgáltatási feltételek: Ahogyan az egyes szolgáltatásoknál már leírtuk a bolt egészére vonatkozó szabályzatot adhatsz közre.

Ügyféltámogatás: Jellemzően azt a címet kell megadni ahova vitarendezés céljából fizikai levelet írhatnak az ügyfelek.

Nyitvatartási idő: Az üzleti órákat adhatod meg. FIGYELEM: A nyitvatartási idő nincs összefüggésben a foglalható időpontokkal. Ha az üzleted bezár 19.00 ürakor és minimálisan 1 órára lehet a szolgáltatást foglalni, akkor a rendelkezésreállát állítsd 18.00 órára.

A nyitavtartási idő az üzleti oldalon jelenik meg.

Házon kívüli mód

Amennyiben ez az opció be van kapcsolva, arra az időszakra vonatkozóan nem lehet foglalásokat végrehajtani. Amennyiben a tervezett szabadságról van szó, az mindenképpen érdemes a rendelkezésre állás pontban előre beállítani. Ilyenkor kevesebb félreértési lehetőség adódik.

Hasznosnak találtad a dokumentumot? Igen 1 Nem

Hogyan segíthetünk?