Kuponok létrehozása

  1. Főoldal
  2. Docs
  3. Kuponok létrehozása

Kuponok létrehozása

Kuponok mára a mindennapi életünk részei lett, ugyanakkor nálunk szélesebb körben is alkalmazhatjuk. Egy időben számos kupont alkalmazásba állíthatunk, beállíthatjuk felhasználási lehetőségeit, kedvezmény mértékét, stb.

Létrehozása az Irányítópult –> Kuponok menüpontból érhető el.

Add meg a kuponkódot. Ezt a kódot kell majd az ügyfelednek beírnia az ügylet lezárásakor, hogy érvényesíteni tudja a kedvezményt.

Leírás részhez írd le a kupon célját, kedvezmény mértékét.

Kedvezmény típusa lehet százalékos kedvezmény, vagy Fix összegű kedvezmény.

Kuponkedvezmény résznél adhatod meg a százalék értékét, vagy a kedvezmény összegét. Kérlek csak számot írj. A százalék mértékét % ban add meg. Pl 10, 30, stb.

Lejárati idő beállításával szabályozhatod, hogy meddig lehet beváltani a kedvezményt.

Ingyenes szállítás engedélyezése részt akko van értelme használni, ha szolgáltatásod keretében kiszállítást is vállalsz.

Megjelenítés az áruházban opció bekapcsolásával, minden látogató megismeri a kuponkódot. Ha NINCS bekapcsolva, akkor csak az tudja használni a kódot, aki ismeri azt. Ha például emailben személyreszólóan küldöd ki a kedvezménykupont, akkor a felhasználása csak az email tartalmának megismerői számára lehetséges. Amennyiben a címzett megosztja a kuponkódot, akkor természetesen harmadik fél is fel tudja használni, viszont lejjebb a korlátozásoknál be tudjuk állítani, hogy mely felhasználói email címek használhatják fel a kupont.,

Korlátozások

Minimális költési limit, Maximális költési limit: Ha korlátozni szeretnéd a kupon beválthatóságát a vásárlási értéknek megfelelően, itt adhatod meg a limiteket.

Csak egy kupon használható: Ha több kupon is fut a rendszerben akkor korlátozhatod, hogy egy vásárlásnál csak egy kupont lehessen felhasználni.

Akciós termékekre a kupon nem alklamazható: Jelöld be ha nem szeretnél akciós termékekre további kedvezményeket adni.

Szolgáltatások: Ha több tanfolyamod, kölcsönözhető terméked, vagy foglalható szolgáltatásod van, korlátozhatod, hogy melyekre lehessen alkalmazni a kuponkedvezményt.

Termékek kizárása a kuponakcióból: Az előző pont fordított logikája. Itt kiválaszthatod, hogy mire ne lehessen használni a kupont.

Szolgáltatási kategóriák, Kategóriák kizárása: Hasonlóan az előzőhöz, de itt kategóriákra tudsz engedményt alkalmazni.

Engedélyezett email címek: Nagyon fontos biztonsági beállítás. Ha itt email címet, címeket adsz meg, akkor csak azon felhasználók használhatják a kupont, akiknek ide felveszed az email címét. Ezzel az opcióval teljesen egyedi és biztonságos kedvezményeket tudsz kialakítani.

Felhasználási korlát kupononként: További korlátozás állítható be, hogy a létrehozott kupon hányszor használható fel. A felhasználhatóság az összes felhasználó, összes felhasználására vonatkozik.

TIPP: A kupon leírásánál megadhatod, hogy a kupont csak az első 5 felhasználó válthatja be! Itt alkalmazhatod a jól bevált vásárlói nyomásgyakorlás marketing taktikát.

Felhasználás korlátozása bizonyos tételmennyiségre: A kosárban lévő termékek mennyiségét korlátozhatod.

Felhasználási korlát felhasználónként: Azt is korlátozhatod, hogy egy felhasználó, egy kupont hányszor használhat fel. Ahol nem állítasz be semmilyen korlátozást ott értelem szerűen nincs korlátozás.

Hasznosnak találtad a dokumentumot? Igen Nem

Hogyan segíthetünk?