1. Főoldal
 2. Docs
 3. Rendszeres szolgáltatások időpontfoglalási beállításai
 4. Foglalható időpontok beállításai

Foglalható időpontok beállításai

A szolgáltatásodnak megfelelően válaszd ki, hogy az időpontokat, hogyan választhatja ki az ügyfeled. 

 • Amennyiben a foglalható szolgáltatás fix időpontokra vonatkozik, például kerékcsere, ügyvédi konzultáció, magán oktatási óra, akkor válaszd a RÖGZTETT BLOKKOK … opciót. Ebben az esetben az ügyfeled egy általad megadott idősávot tud lefoglalni, például 45 perc.
 • Amennyiben a szolgáltatásod rugalmas, valamint a szolgáltatás időtartama függ a megrendelt szolgáltatástól, akkor válaszd a második lehetőséget; ÜGYFÉL ÁLTAL BEÁLLTOTT BLOKK.
  Ebben az esetben az ügyfél egy foglalás alkalmával több időre is foglalhatja a szolgáltatást, például tárgyalóterem-bérlésnél akár több órára is foglalhat, vagy egy autót több napra, stb.
  Ezt az opciót kell bejelölnöd, ha egy főszolgáltatáshoz (pl.: női fodrászat) eltérő hosszúságú elfoglaltságok tartoznak. Például női rövid hajvágás, szárítás 60 perc, hosszú női hajvágás és szárítás 90 perc. Ezeket az alszolgáltatási opciókat a későbbiekben tudod beállítani az EGYEDI BEÁLLTÁSOK menüpontban.
 • Válaszd ki, hogy a foglalás a foglalási dőpontot megelőzően, mennyi idővel mondható le. Amennyiben ezen idő alatt mondják le a foglalást, akkor a foglalási díj visszautalásra kerül, hogy kerüljön és egy sztornószámla kerül automatikusan kiállításra. A foglalási díat manuálisan kell visszafizetni a választott fizetési opciónak megfelelően. Amennyiben nem alkalmazol online fizetést a foglalásokhoz ezt az opciót érdemes kikapcsolva hagyni.
 • Ha szeretnél minden foglalást manuálisan jóváhagyni, akkor jelöld be a jóváhagyás kapcsolót.
  Ebben az esetben a foglalás és a hozzá kapcsolódó rendelés egészen addig függő állapotban marad, amíg jóvá nem hagyod a foglalást egyesével, minden egyes foglaláshoz kapcsolódóan. Amennyiben az automatikus jóváhagyást választod, akkor a foglalást a rendszer automatikusan rögzíti. Online fizetés esetén a rendelés teljesített állapotba kerül és a számlát kiküldjük a megrendelő email címére. 
  Ha azt szeretnéd, hogy bizonyos időpontokhoz kapcsolódóan automatikus, bizonyos időpontokhoz (például hétvégére) manuális jóváhagyást szeretnél alkalmazni, abban az esetben használd a későbbiekben ismertetésre kerülő ERŐFORRÁSSAL RENDELKEZIK opciót. 
   
Hasznosnak találtad a dokumentumot? Igen Nem

Hogyan segíthetünk?