1. Főoldal
 2. Docs
 3. Rendszeres szolgáltatások időpontfoglalási beállításai
 4. Foglalható termék árának kialakítása

Foglalható termék árának kialakítása

 • ALAPDíJ
  • Itt egy általános foglalási díjat adhatsz meg, ami független a foglalás hosszától.
 • FOGLALHATÓ EGYSÉG ÁRA
  • Egy foglalási egység árát kell itt megadnod. A foglalási egységet az foglalható időpontok beállításainál adtad meg. Itt némi matekra szükség lesz, ugyanis, ha a minimálisan foglalható egység 4, egy foglalási egység 15 perc, akkor az óradíadat úgy kell megállapítanod, hogy óradíj / 4. Ezzel megkapod a negyedórára jutó használati, foglalási díjat. Ezzel a trükkel ezt is lehetővé teszed, hogy ne minden egész órakor lehessen csak foglalni, hanem negyedórás időközökkel.
 • MEGJELENíTENDŐ ÁR
  • Ha üresen hagyod, akkor foglalható egység ára kerül kijelzésre a termékoldalon. Ha a szolgáltatatásod ára időszakonként változik, akkor ide érdemes beírni a legalacsonyabb árat, emely a termékoldalon úgy fog megjelenni, hogy XXXXX Ft. – tól. Kérlek kamu árat ne adj meg! Viszont lehetőséged van arra, hogy bizonyos alacsony forgalmú időszakokra reklámárat adj meg. Például esküvői ruhát hétfői napra kiadni lényegesen olcsóbban lehet, mint hétvégére.
 • RENDELKEZÉSREÁLLÁS SZABÁLYINAK BEÁLLTÁSAI
  • Ahogyan már említettük, lehetőséged van arra, hogy a legváltozatosabb módon állítsd be a szolgáltatásod árait, annak függvényében, hogy milyen napszakban, időszakban foglalnak, bérelnek, vagy hányan foglalnak, vagy milyen hosszú időtartamra veszik igénybe a szolgáltatásodat. FIGYELEM: Itt egy bizonyos megadott szolgáltatás árát allítod be, a foglalás természetének megfelelően. Ha a szolgáltatásod például női fodrászat, ahol millió féle alszolgáltatási lehetőség van (rövid vágás + szárítás, hosszú vágás + szárítás, festés + vágás + szárítás rövid haj, stb) akkor a fő árakat NE itt add meg, hanem az EGYEDI BEÁLLíTÁSOKNÁL. A most tárgyalt pontban, viszont általános árazási szabályokat adhatsz meg, például hétfő 8 – 10 óra között 20% engedmény minden szolgáltatásra.
   A termékoldalon automatikusan generálódik a beállításoknak megfelelő árlista:

Természetesen nem csak egy szabályt adhatsz meg, hanem annyit amennyit csak szeretnél, és persze amit az ügyfél még követni és értelmezni tud. További szabályokat a + jelre kattintva tudsz létrehozni:

Hasznosnak találtad a dokumentumot? Igen Nem

Hogyan segíthetünk?