1. Főoldal
  2. Docs
  3. Szolgáltatások közzététele – alapbeállítások
  4. Szolgáltatási tulajdonságok megadása

Szolgáltatási tulajdonságok megadása

Itt kiválaszthatod a szolgáltatási kategóriához már hozzárendelt tulajdonságokat, vagy újakat hozhatsz létre (előfizetéstől függően). Legjobb példa erre egy autó, vagy egy közösségi iroda felszereltsége. A szolgáltatásod függvényében a felhasználó az összetett keresőben ezen tulajdonságokra is szűrhet.

A már használt tulajdonságokat későbbi szolgáltatásoknál felhasználhatod. Ha nincs előre definiált tulajdonság akkor az Új tulajdonság hozzáadása gombbal tudsz újakat létrehozni.

A tulajdonságok a termékoldalon is megjelenhetnek, ha ezt a jelölőnégyzettel engedélyezed.

Bizonyos kategóriákhoz előre létrehoztunk külön kezelendő releváns tulajdonságokat. Ezen tulajdonságok beállításai akkor válnak elérhetővé, ha a szolgáltatási kategóriát már kiválasztottad. Ha a szolgáltatáshoz külön menüpont kerül megjelenítésre, akkor az ott található tulajdonságokat töltsd ki. Ilyen például a lakókocsi. Az ahhoz tartozó menüpont megjelenik, ha kiválasztod a lakókocsi kategóriát.

A külön menüpontban beállítható tulajdonságok a termékoldalon külön fejezetben kerülnek megjelenítésre.

Ezen tulajdonságok a főoldali összetett keresőben is megjelennek, mint szűrési feltétel.

A termékoldalon akkor jelennek meg a tulajdonságok, ha a Szekciók kezelése menüpontban beállítod a láthatóságát. Az összetett keresőben való megjelenést nem befolyásolja, hogy a termékoldalon nem látható valamely tulajdonság, amennyiben az megfelelően konfigurálva lett.

Hasznosnak találtad a dokumentumot? Igen Nem

Hogyan segíthetünk?