1. Főoldal
  2. Docs
  3. Szolgáltatások közzététele – alapbeállítások
  4. Szolgáltatástípus kiválasztása

Szolgáltatástípus kiválasztása

Válaszd ki, hogy milyen szolgáltatást szeretnél közzétenni

  1. Egyszerű termék / Rendezvény beállítással
    Alkalmazási területek: Általánosságban arra ajánjuk, ha egy meghatározott időben és helyen, meghatározott számú látogatót szeretnél fogadni, függetlenül a résztvevők számától. Ilyen lehet egy koncert, színházi előadás, vezetett városi élményprogram, tanfolyam, stb… Összefoglalóan jegy típusú szolgáltatásnak hívjuk.
  2. Foglalható termék / szolgáltatás: Alkalmazási terület: Minden olyan helyzetben, amikor egy rendelkezésre álló eszközt szeretnél bérbeadni, vagy mint szolgáltató szeretnéd, hogy időpontot foglaljanak Nálad.
  3. Csoportos vásárlás: Ez olyan alkalmakra kiváló, amikor attól teszed függővé egy esemény megrendezését, ha megfelelő létszám jelentkezik a rendezvényre, táborra, foglalkozásra, stb.
    Figyelem! Amennyiben online fizetéssel szeretnéd biztosítani a részvételt, úgy a jelentkezőktől a jelentkezés pillanatában levonásra kerül a részvételi díj. Amennyiben nincs elegendő jelentkező a megadott határidőre, abban az esetben a rendszer automatikusan  sikertelennek nyilvánítja a vásárlást és a befizetett összegek visszautalásra kerülnek.
Hasznosnak találtad a dokumentumot? Igen Nem

Hogyan segíthetünk?