Access Bars® kezelés

10.000Ft

Az Access Bars® egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. A fejünkön 32 pont található, melyek gyengéd érintésével el tudod engedni azokat a gondolatokat, nézőpontokat, elképzeléseket és érzelmeket amelyeket életedben fontosnak tartottál és eltároltál.

Amikor a bárjaidat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ez lehetővé teszi, hogy a nézőpontok, hitrendszerek és viselkedési minták, amelyeket gyerekkorod óta futtatsz, hozzáférhetőek legyenek.

A Bars® kezelés hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életed minden területén. Nem gyógyítás, és nem ahol energia átadás.

A kezelő hozzájárul ahhoz, hogy a tested bekapcsolja a saját öngyógyító és tisztító rendszerét. Elindul a korlátozó hiedelemrendszereid és nézőpontjaid törlése, amik nem engedik, hogy azt az életet teremtsd, amit mindig is élni szerettél volna. A kezelés masszázs ágyon fekve történik, és jellemzően egy kellemes, pihentető folyamat, aminek során a fejen lévő pontokat érintjük. Ha Bars® kezelésen veszel részt a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg, amely hozzájárul, hogy változást idézz elő életed minden területén.

Hogyan zajlik egy Bars® kezelés?

Ha eljössz egy Bars® kezelésre, nincs más dolgod, mint kényelmesen elterülni egy masszázs ágyon vagy napozóágyon.

Nem kell közben beszélgetni, ha nem akarsz. Azt sem fontos elmondanod, hogy miért jöttél, mi az amin változtatni szeretnél, mert a kezelés során nem információkkal, hanem energiákkal dolgozunk.

Azonban ha van kedved, beszélgethetünk is közben. Elmondhatod a felmerülő gondolataidat, érzéseidet, érzeteidet, ebben az esetben lehetőséged lesz közben olyan egyéb access-eszközökkel is megismerkedni, amit bármikor tudsz használni, hogy hozzáférjél a saját tudásodhoz. Ezek az eszközök olyan lehetőséget hozhatnak neked, amilyenekről ma még nem is álmodsz.

A Bars® kezelés hatékonysága nem azon múlik, hogy hiszel-e benne vagy sem. A kezelés alatt tudományos eszközökkel kimutatható módon megváltozik az agy szerkezete. Ezzel kapcsolatban Dr. Jeffrey L. Fannin agykutatók végeztett vizsgálatokat, ha érdekel nézd meg a videót!

A legrosszabb esetben is olyan, mitha kaptál volna egy kellemes masszázst.
A legjobb ami történhet veled, hogy az egész életed megváltozik.

Futtasd a bárjaid velem!

Mika-Lukács Judit
Access Bars® kezelő és facilitátor

  Csevegés
Kategória:
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!