Akvarell festészet szabadiskola 2022 nyár

29.000Ft

TÉGED IS ELVARÁZSOL AZ AKVARELL FESTMÉNYEK LÉGIESSÉGE?


Az akvarellfestést áttetsző finom színei miatt, korábban vázlatfestéshez alkalmazták, ám később technikájában rejlő egyedi lehetőségeinek köszönhetően külön festészeti ággá nőtte ki magát. Könnyed színeinek lebegő összhangja és lazúr rétegeinek összeolvadása teszi egyedülállóvá a képek dinamikáját.


MI VÁRHATÓ?


Kurzusunkon az anyag- és színtani ismeretek mellett, megtanulhatsz alkotni ezzel a könnyed és izgalmas technikával. Az előre kifeszített papíron a kép a világos tónusoktól a sötétekig haladva bontakozik ki, a puha ecsetkezelés spontán játékán keresztül.


KIKET VÁRUNK?


Mindenkit, aki részesülni szeretne az akvarell festészet esszenciájából.

Azokat, akik professzionális alapismeretekre vágynak.

Akik motiváló környezetben szeretnének tanulni, sok korrektúrával.


MIRE LESZ SZÜKSÉGED?


Hegyes, puha szőrű ecsetekre (2-es, 6-os, 10-es)

Vízfesték, melyet ki lehet egészíteni darabonként kapható színekkel: citromsárga, piros, közepes vörös, kék, közepes zöld, barna.

akvarell papírok, 10 db A4/ A3-as, széles enyves papírragasztó

vizesedény, rajztábla van a suliban


Oktató:


A magas színvonalú oktatást Győrffy László kortárs képzőművész szakmai segítsége garantálja, aki egy univerzális művész, hiszen a festészet mellett nagyon sok művészeti ágazatban kipróbálta már magát. Munkái sokszor groteszkek vagy meghökkentőek, a médiumot, amivel épp dolgozik tulajdonképpen a tematika szabja meg. Festményei, objektjei már-már nyomasztóan abszurdak, de mindig van bennük valami ami ezt ellenpontozza. Széleskörű anyagismerete és tapasztalatai révén nagyon komplex módon tud a nálunk tanulóknak is segítségére lenni. 

Időpont: Hétfő-Péntek 9:30-12:30

Dátum: 2022. július 25. – 29.

Tandíj: 29 000 Ft 

Időtartam:  5 alkalom x 3 óra

Helyszín: Corvin Rajziskola, 1111 Vak Bottyán u. 3. Földszint

Jelentkezni, a holapon a “ jelentkezés gomb” kattintásával lehet, mely átvisz a Foglaljbármit oldalra. A kurzust itt tudod megvásárolni bankkártyás fizetéssel. Ha szeretnél készpénzben fizetni, erre is lehetőség van az iskolában minden hétköznap 14.00- 18.00-ig. Férőhelyeink limitáltak, a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. 

0 az 5 - ből

Elérhető

Kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit megismertem és az azokban foglaltakat elfogadom. A Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételei itt találhatóak: https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy az Állami Képzési Rendszerbe be tudjunk jelenteni. Magyarországon minden felnőttképzésben résztvevő adatait le kell jelentenie a képzőintézmények.

Az oktatási azonosító meghatározása után a FAR rendszer törli a nyilvántartásából a személyes adatokat és csak az Oktatási Azonosítót és a Születési évet tartja meg.

Budapest esetén a kerület megadásával. Pl: Budapest 11

ÉÉÉÉ.HH.NN. Pl: 1985.04.16.

  Csevegés
Kategóriák: , ,
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!