Design lámpa workshop

25.000Ft

Unod már az Ikeás formavilágot? Szeretnél valami igazán egyedit készíteni?

 

Király Fanni formatervező művész vezetésével elkészítheted egyedi lámpádat folding technikával, amely kétséget kizáróan otthonod legmenőbb része lesz! A különleges transzparens fóliák kombinálása, sorolása, összeépítése megismertet a fényépítés művészetével, így az alapvető formatervezési ismereteket is hazaviheted.

 

 

 

Kiket várunk?

 

lelkes alkotókat, akik szeretnék fejleszteni magukat új módszereket kipróbálva,

mindazokat, akik inspiráló korrektúrára, iránymutatásra vágynak

akik szeretnének strukturált tudást kapni a design területén, kifejezetten ajánljuk a lakberendezés, belsőépítészet iránt érdeklődőknek

Mire lesz szükséged? 

körző, sniccer, vonalzó, és a motivációd

a lámpához szükséges anyagot (polipropilén fólia) és az egyéb speciális szegecsket az iskola szerzi be, és a kurzus ára ezeket tartalmazza

Kitől tanulhatsz? 

A kurzust Király Fanni forma- és ékszertervező művész vezeti, akit a régi motoros corvinosok már jól ismerhetnek a keddi rajz és festészet órákról. Fanni a magyar ékszertervezés kiemelkedő alkotója, de az éremművészet és a formatervezés területén is ismert név. Rendkívül sokoldalú designer.

Időpont: 2022. február 21-március 7. / hétfőnként 16.30-19.30

Tandíj: 25.000 Ft, Corvinosoknak: 23.000 Ft, az ár tartalmazza az anyagköltséget

Helyszín: Corvin Rajziskola, Vak Bottyán u. 3. földszint, 3-as terem

0 az 5 - ből

Elérhető

Kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit megismertem és az azokban foglaltakat elfogadom. A Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételei itt találhatóak: https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy az Állami Képzési Rendszerbe be tudjunk jelenteni. Magyarországon minden felnőttképzésben résztvevő adatait le kell jelentenie a képzőintézmények.

Az oktatási azonosító meghatározása után a FAR rendszer törli a nyilvántartásából a személyes adatokat és csak az Oktatási Azonosítót és a Születési évet tartja meg.

Budapest esetén a kerület megadásával. Pl: Budapest 11

ÉÉÉÉ.HH.NN. Pl: 1985.04.16.

  Csevegés
Kategóriák: ,
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!