Experimetális kalligráfia 2023 tavasz

24.000Ft

MINDIG VONZOTT A KALLIGRÁFIÁK ORGANIKUS  VONAL RENGETEGE?

Napjainkban reneszánszát éli a dekoratív írás, így a kalligráfia is. A kalligráfia  olyan akár egy meditáció, amiben a kanyargó vonalakat írva és a figyelmeddel követve kikapcsolhatsz a mindennapok rohanásából. Sokféle felhasználási felülete lehet ennek az írásmódnak, használhatod üdvözlőlapok megírására, de a bullet journal-od vagy sketchbook-od színesítésére is.

MI VÁRHATÓ?

Rövid tipográfiai bevezetés után megismerkedünk különböző kalligráfia eszközökkel. Megtanuljuk ezek sajátosságait, melyiket mire érdemes használni, valamint gyakorolni fogunk hozzájuk köthető írásmódokat. Kísérletezünk az eszközökkel, anyagokkal és stílusokkal, kipróbálunk hagyományos és modern kalligráfiai irányzatokat is.

KIKET VÁRUNK?

Lelkes kezdőket, akik szeretnék kipróbálni magukat a kalligráfiában, vágynak az offline alkotás örömére, szeretnének kikapcsolni, kizárni a külvilágot és manuálisan, önfeledten kísérletezni különböző betűformákkal.

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Vágott hegyű és hegyes végű eszközökkel ( pilot parallel pen, ecsetfilc ) egyaránt fogunk alkotni, ezért egy-egy darab mindkét típusból legyen nálad, minden mást az első alkalommal tisztázunk. Papírra, ceruzára, vonalzóra, radírra szintén szükséged lesz.

OKTATÓ 

Soós Timea

Grafikus, tipográfus, kalligráfus – a betűk szerelmese, a @finetyping egyik alkotó művésze.
Kedvenc kalligráfia stílusa a fraktúr, ám nagyon szívesen kísérletezik különböző hagyományos és modern írásmódokkal is.


JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓ:

Időpont: 2023. március 4, 11, és 18.  (szombat) 16:00-19:00

Időtartam: 3 alkalom (9 óra)

Tandíj: 24.000 Ft

Helyszín: Corvin Rajziskola, Vak Bottyán u. 3. földszint 2.

Ha személyesen szeretnéd ezt intézni, minden hétköznap megtehet az iskolában 14.00-től 18.00-ig.

Férőhelyeink limitáltak, a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

Elérhető

Kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit megismertem és az azokban foglaltakat elfogadom. A Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételei itt találhatóak: https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy az Állami Képzési Rendszerbe be tudjunk jelenteni. Magyarországon minden felnőttképzésben résztvevő adatait le kell jelentenie a képzőintézmények.

Az oktatási azonosító meghatározása után a FAR rendszer törli a nyilvántartásából a személyes adatokat és csak az Oktatási Azonosítót és a Születési évet tartja meg.

Budapest esetén a kerület megadásával. Pl: Budapest 11

ÉÉÉÉ.HH.NN. Pl: 1985.04.16.

  Csevegés
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!