Gyógytorna – online óra

10.000Ft

Lőrinczy Levente – gyógytorna, manuál terápia, pilates

Mindig is érdekelt az emberi test, mint egész.
OKJ-s gyógymasszőri képesítésem megszerzése után ez motivált, hogy elvégezzem a gyógytornász szakot a Semmelweis Egyetemen. Mivel fontosnak tartom tudásom naprakészségét, így egy amerikai holisztikus szemléletű manuálterápiás iskolában is tovább képeztem magam, mely Magyarországon kuriózumnak számít.
Emellett több éves Pilates oktatói tapasztalattal rendelkezem. Ennek fókusza mindig is gyógytornász szemléletű volt, hogy a posztrehabilitációs időszak és a teljes élet közötti rés mindenki számára áthidalható legyen.
Ha esetleg valaki még ennél is többre vágyik és szeretné kihozni a testéből a maximumot, akkor a személyi edzői hátterem kiváló alapot nyújt, hogy közösen elérhessük ezt a célt.

Ha hátfájással, térdfájással, egyéb mozgásszervi problémával küzdesz, a megoldásfókuszú megközelítéssel, több ismeretet ötvözve fogunk rajta dolgozni, hogy enyhüljenek a fájdalmak. Korrigáljuk a rosszul berögzült mozgásmintákat:

  • ahol kell bekapcsoljuk,
  • ahol kell erősítjük,
  • ahol kell nyújtjuk az izmokat.

Érthető gyakorlatorientált feladatokkal, házi feladatokkal foglak ösztönözni az elért állapot megtartásához.

Eddigi tapasztalataim során sokféle vendéggel volt szerencsém találkozni. Íme egy kis statisztika:

  • Legfiatalabb: 11 éves
  • Legidősebb: 86
    éves
  • Összesen: ~ 210 fő
  • Összes megtartott óra (2015-2021): ~ 6300 óra

Mindig is izgalmasnak tartottam, hogy egy új ember problémáját hogyan tudom megoldani eddigi tapasztalataimat latba vetésével. A szerzett tudást sosem külön, hanem keverve,
vegyesen alkalmazom, ettől lesznek egyeidek az órák, az embert mint egészet nézem. Keveredik a gyógytorna, pilates, személyi edzés és manuálterápia 1-1 óra alkalmával.

Foglalja le időpontját most!

Lőrinczy Levente – gyógytornász, manuálterapeuta, pilates oktató – Vitality Wellness

A szolgáltatást az alábbi szolgáltató biztosítja, melynek nevére kattintva érheti el a szolgáltatói oldalt:  Lőrinczy Levente - gyógytornász, manuálterapeuta, pilates oktató
  Csevegés
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!