Jelentkezés Corvin Rajziskola FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ építészet szakra

Építészet előkészítő: szeptember 29-én indul

Időpont: szerda 17.00-20.00

AZ ÉPÍTÉSZET ELŐKÉSZÍTŐ CÉLJA

Képzésünk célja, hogy hallgatóink az építészet, belső építészet alapvető eszközeitől kiindulva, napjaink változó világával lépést tartva és eligazodva a különböző stílusirányzatok között, az aktuális trendekhez és piaci viszonyokhoz illeszkedő, stabil szakmai alapokat elsajátítsák, miközben kialakítják egyéni formavilágukat. Egyszerű funkcionális, esztétikai követelményektől,  aktuális problémafelvetéseken keresztül jutnak el komplex tartalmi összefüggésekig. Megtanulnak csapatban dolgozni, terveznek használati tárgyakat, térkiegészítőket, bútort, belső teret, és végül köztéri projektet, vizsgálva annak társadalmi és tartalmi vonatkozásait. Manuális kreativitás fejlesztése érdekében izgalmas anyagokból modelleznek.

Hallgatóink sikerrel felvételiznek a magyar és külföldi design egyetemek BA, MA építőművész szakirányaira, mint a MOME, METU, AMI, UDK-Berlin, Rietveld-Amszterdam, Angewandten-Bécs, Central Saint Martins-London, College of Art-Edinburgh, Solent-Southampton.

Tandíjjal kapcsolatos információk * 

A képzésre történő felvételi jelentkezés ingyenes. Amennyiben felvételt nyersz és a beiratkozás mellett döntesz, a képzésen díjazás ellenében vehetsz részt, melynek költsége:
Egyéves tandíj egy összegben: 152 000 ft / év
Az ár magába foglalja a tervezési gyakorlatok óráit (96 óra, modulonként 8×3 óra), ezen felül egyszeri alkalommal egy kiértékelést (felvételi anyag összeállítása / 4 óra) és egyszeri alkalommal a tanulmányrajzok válogatását.

Részletfizetési lehetőségek:
Féléves tandíj: 84 000 ft (2 modul)
Tandíj modulonként: 44 900 ft (1 modul/8×4 óra)

A rajz, festészet, szobrászat árából havonta 2000 ft kedvezményt kapnak azok, akik az éves tandíj befizetését választják.

(max file size 128 MB)

(max file size 128 MB)

(max file size 128 MB)

(max file size 128 MB)

(max file size 128 MB)

A Corvin rajziskola szerződés feltételeit itt találod –> https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

  Csevegés
foglaljbarmit.hu
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!