Jelentkezés Corvin Rajziskola FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ Textil szakra

Textil előkészítő: szeptember 25. szombaton indul

Időpont: szombat 9.00-12.00

A TEXTILTERVEZÉS ELŐKÉSZÍTŐ CÉLJA

A textil/ divat kurzusunk célja az egyetemi felvételi elvárásoknak megfelelő, design tervezői gondolkodásmód átadása. Az órákon való aktív műhelymunkának köszönhetően diákjaink megismerkednek a tervezés komplex folyamatával, eljutnak a mintatervezéstől, az egyszerű struktúra- és formatanulmányokon keresztül a naprakész textil- és divattervezésig. A feladatok során megismerkednek különféle anyagokkal, a szükséges eszközhasználattal és a modellezés alapjaival és formatani és színtanulmányokat készítenek amit aztán tudatosan építhetnek be terveikbe. Hallgatóink megtanulják a vizuális portfólió elkészítését, összeállítását, amely bemutatja a tervezési folyamatot az inspirációtól a kész tervekig. A teljes kurzust elvégző diákjaink birtokába kerülnek annak az elméleti és gyakorlati alaptudásnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy a felsőbb szinteken sikeresen tudják folytatni tanulmányaikat.

Tandíjjal kapcsolatos információk * 

A képzésre történő felvételi jelentkezés ingyenes. Amennyiben felvételt nyersz és a beiratkozás mellett döntesz, a képzésen díjazás ellenében vehetsz részt, melynek költsége:
Egyéves tandíj egy összegben: 152 000 ft / év
Az ár magába foglalja a tervezési gyakorlatok óráit (96 óra, modulonként 8×3 óra), ezen felül egyszeri alkalommal egy kiértékelést (felvételi anyag összeállítása / 4 óra) és egyszeri alkalommal a tanulmányrajzok válogatását.

Részletfizetési lehetőségek:
Féléves tandíj: 84 000 ft (2 modul)
Tandíj modulonként: 44 900 ft (1 modul/8×4 óra)

A rajz, festészet, szobrászat árából havonta 2000 ft kedvezményt kapnak azok, akik az éves tandíj befizetését választják.

(max file size 128 MB)

(max file size 128 MB)

(max file size 128 MB)

(max file size 128 MB)

(max file size 128 MB)

A Corvin rajziskola szerződés feltételeit itt találod –> https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

  Csevegés
foglaljbarmit.hu
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!