Karaktertervezés 2023 február

33.000Ft

MI VÁRHATÓ?

Hogyan néz ki a tervezési folyamat, mik a lépései, milyen változásokon megy keresztül egy karakter, mielőtt a filmvászonra, vagy nyomtatásba kerül? Mindig is érdekeltek az izgalmas személyiségek és szerettél volna saját karaktert tervezni, de nem tudod hogyan kezdj neki? Akkor itt a helyed!

Gyere és találd meg a saját stílusodat, amiről mindig is álmodtál, majd alkosd meg saját karaktereidet!

Kurzusunkon a rövid prezentációkra, kreatív feladatokra, stílusgyakorlatokra és gyakorlati tervezésre számíthatsz. Megtanulhatod a karaktertervezés lépéseit profi szinten, a moodboard készítéstől a kreatív íráson át, egészen a karakterjegyek használatáig.

KIKET VÁR A KÉPZÉS?

Bárkinek, aki alapszintű rajz- és digitális tudással rendelkezik, nagy a képzelőereje, ám korábban még nem tanult ilyen jellegű tervezést.

Várjuk azok jelentkezését akik az illusztráció vagy animáció szakterületére szeretnének bepillantást nyerni, mielőtt egy nagyobb képzésre beiratkoznának

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

  • Laptopra,  Adobe Illustrator, Adobe Photoshop szoftverekre, digitális rajzeszközökre:  rajztábla (wacom), vagy akár ipad és apple pencil

  • Sketchbook vagy papírlapokra,, mindenféle rajz eszközre

  • lelkesedésedre

OKTATÓ

Sásdi Laura

Időpont: 2023. február 15. – március 22.  / 5 alkalom /  szerdánként 17.00-20:00 (március 15 – szünet!)

Tandíj: 33.000 Ft

Elérhető

Kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit megismertem és az azokban foglaltakat elfogadom. A Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételei itt találhatóak: https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy az Állami Képzési Rendszerbe be tudjunk jelenteni. Magyarországon minden felnőttképzésben résztvevő adatait le kell jelentenie a képzőintézménynek.

Az oktatási azonosító meghatározása után a FAR rendszer törli a nyilvántartásából a személyes adatokat és csak az Oktatási Azonosítót és a Születési évet tartja meg.

Budapest esetén a kerület megadásával. Pl: Budapest 11

ÉÉÉÉ.HH.NN. Pl: 1985.04.16.

  Csevegés
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!