Képregény 2023 január

33.000Ft

VAN EGY KALANDOS STORYD, AMIT KÉPEKBE ÖNTENÉL? CSOBBANJ EGYET A FANTÁZIÁDBAN ÉS GYERE KÉPREGÉNYT RAJZOLNI !


Ha lélekben még gyerek vagy és szívesen rajzolsz figurákat, akkor itt a helyed! A képregény állóképek narratív sorozata, ahol az egyes kockák általában szöveget is tartalmaznak. A képek meglehetősen változatos technikával készülhetnek, a médium megválasztását erősen befolyásolja a történet üzenete. A közhiedelemmel ellentétben már nem lenézett műfaj, sok esetben mélyebb tatralmakat közvetít, bár a könnyed jellege megmaradt.

MI VÁRHATÓ? 


Ha meg akarod tanulni a kép és a szöveg dinamikáját a történet szolgálatába állítani, hogy melyik kockát ragadd ki egy mozzanatból, hogyan vezesd az olvasó szemét egy oldalon, vagy hogy milyen képkivágást használj egy képkockánál, akkor ez egy jó alkalom. Megtanulunk karaktert tervezni, foglalkozunk a figurák testbeszédével, a képkockák viszonyával, az oldal elrendezéssel, a szöveg és a kép dinamikájával, a világ építéssel, és persze a történetmeséléssel, hogy a kurzus végére a kezedben tarthasd a saját rövid képregényedet. A kurzus során kézzel elkészítetek egy prototípust, melyet a végén sokszorosítunk. 


KIKET VÁRUNK?


Olyan embereket várunk, akiket vonz a kalandos képregények világa, akik szeretnék a történetüket képekbe önteni vagy akik szeretnének valami igazán egyedit alkotni.

Ha csupán szeretnél új alkotási módszert kipróbálni, akkor is itt a helyed! Alapszintű rajztudás előny. 


MIRE LESZ SZÜKSÉGED ?


Alap rajzeszközök, ceruzák, vonalzó, filctoll, színes ceruza, sketchbook vagy rengeteg papír, illetve A3-as , A4-es dipa.Ha van kedvenc rajzeszközöd akkor azt, ha esetleg szeretnél montázs jelleggel is dolgozni, akkor ahhoz újságok. 


Oktató:  Hordós Boldizsár illusztrátor, képgrafikus

Dátum: 2023. január 14.- február 11. (5 alkalom) szombatonként 16:00 – 19:00 óra között

Tandíj: 33 000 Ft 

Időtartam:  5 alkalom x 3 óra

Helyszín: Corvin Rajziskola, 1111 Vak Bottyán u. 3. Földszint

Férőhelyeink limitáltak (13 fő), a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

Elérhető

Kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit megismertem és az azokban foglaltakat elfogadom. A Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételei itt találhatóak: https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy az Állami Képzési Rendszerbe be tudjunk jelenteni. Magyarországon minden felnőttképzésben résztvevő adatait le kell jelentenie a képzőintézmények.

Az oktatási azonosító meghatározása után a FAR rendszer törli a nyilvántartásából a személyes adatokat és csak az Oktatási Azonosítót és a Születési évet tartja meg.

Budapest esetén a kerület megadásával. Pl: Budapest 11

ÉÉÉÉ.HH.NN. Pl: 1985.04.16.

  Csevegés
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!