Könyvkötészet

19.000Ft

KÖNYVKÖTÉSZET

A keménytáblás könyvkötés technikája kicsit sem annyira ördöngős, mint amilyennek elsőre hangzik. A két alkalmas foglalkozás során kézzel fűzött, vászonkötésű könyvecskét varázsolhatsz magadnak Somogyi Márk vezetésével, aki igazi szakértője a témának. A kötészet mellett dekoratív kézi nyomdázásra is lesz lehetőség, mellyel egészen különleges betűket és motívumokat készíthetsz a lapokra. Egy kézzel-szívvel készített kis könyvecskébe sokkal szívesebben jegyzetelsz majd, mint a telefonodba!

KIKET VÁRUNK?

Mindenkit, aki komolyabb vizekre evezne a kézműveskedés területén. Mindazokat, akik inpiráló környezetben szeretnének alkotni.  ​Lelkes alkotókat, akik fejleszteni szeretnék magukat kreatív területen. Mindazokat, akik motiváló iránymutatásra vágynak.

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

A kreativitásodra, az anyagot a suli állja. Azonban, ha van kedvenc 80 gr-os mintás papírod, amit szeretnél borítóként használni, dolgozhatsz abból is.

OKTATÓ

Bősze Tímea 

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK

Időpont: 2022. Június 4. (szombat) 10:00-13:00 és 13:30-16:30

Időtartam: 1 alkalom (6 óra)

Tandíj: 19.000 Ft, Corvinosoknak: 17.000 Ft, az ár tartalmazza az anyagköltséget

Helyszín: Corvin Rajziskola, Vak Bottyán u. 3. földszint

Ha személyesen szeretnéd ezt intézni, minden hétköznap megtehet az iskolában 14.00-től 18.00-ig.

Férőhelyeink limitáltak, a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINK

0 az 5 - ből

Elérhető

Kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit megismertem és az azokban foglaltakat elfogadom. A Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételei itt találhatóak: https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy az Állami Képzési Rendszerbe be tudjunk jelenteni. Magyarországon minden felnőttképzésben résztvevő adatait le kell jelentenie a képzőintézmények.

Az oktatási azonosító meghatározása után a FAR rendszer törli a nyilvántartásából a személyes adatokat és csak az Oktatási Azonosítót és a Születési évet tartja meg.

Budapest esetén a kerület megadásával. Pl: Budapest 11

ÉÉÉÉ.HH.NN. Pl: 1985.04.16.

  Csevegés
Kategóriák: ,
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!