Lingsch Adrienn angol, német, olasz nyelvtanár

3.000Ft

Üdvözöllek kedves nyelveket, matematikát és zenét tanulni vágyó tanítványom! Angol, német és olasz nyelvek oktatását vállalom kezdőtől a nyelvvizsgáig, valamint a magyart mint idegen nyelvet! Online tanítok, Skypon, Messengeren, Hangoutson vagy bármely más felületen! Vállalok vizsgára, nyelvvizsgára, felvételire felkészítést. Matematika oktatást is tartok.

Nem érted az összefüggéseket? Dolgozatra, vizsgára készülsz?

Várlak szeretettel az óráimra!

Szeretnéd lejátszani kedvenc zenedarabod? Szeretnéd megtanulni a zenei alapokat? Szeretnél megtanulni kottát olvasni?

Akkor itt a lehetőség!

Minden korosztály számára vállalok felkészítést! Egészen kicsiktől minden korosztályt tanítok. Gitár,zongora, szolfézs, ének, hegedű, mandolin, citera, furulya és ukulele oktatást is vállalok. Kezdőtől a haladó szintig!

Zeneakadémiai zenetanári végzettséggel rendelkezem. Vállalok vizsgára, felvételi vizsgára is felkészítést. Ne késlekedj! Hívj bátran a 30/195-24-89-es telefonszámon vagy a 30/865-61-54, 70/ 548-68-92 számokon vagy Skypon: lingsch.adrienn1 Messengeren: adrienn.lingsch1 azonosítóval. E-mailen is elérsz: l[email protected] címen. Várlak szeretettel foglalj időpontot!

  Csevegés
Kategóriák: , , ,
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!