Olajfestészet Szabadiskola kezdő 2023 nyár

30.000Ft

RÉGÓTA SZEMEZEL A VÁSZNAKKAL A MŰVÉSZELLÁTÓBAN?


Idén nyáron elmélyedhetsz a klasszikus olajfestés technikájában!

Az olajfestés az egyik legnépszerűbb festészeti technika, hiszen egyedülálló fény-árnyék hatásai, gazdag felületi minőségeinek repertoárja és fényes csillogó színei szinte életre keltik a képet. Az olajfestés a festészeti önkifejezés egyik legszabadabb eszköze, a legnagyobb művészek, mint Vermeer, Cézanne, Gauguin vagy Van Gogh is ezáltal hozták 

létre kiemelkedő alkotásaikat. A plein air vagy az impresszionizmus irányzataiban is bebizonyosodott, hogy folyamatosan megújuló technikai megoldásainak köszönhetően az olajfestészet mára a képzőművészet egyik elengedhetetlen eszközévé vált. 


MI VÁRHATÓ ? 


Megismerheted az olajfestés alapjait, technikáit, menetét, betekintést nyerhetsz a vibráló színek világába és megtudhatod hogyan kell bánni velük. Kurzusunkon a technika fogásait és anyagismeretét magas színvonalú korrekció mellett sajátíthatod el Sipos Barbara festőművész segítségével.

KIKET VÁRUNK ?


Akik régóta dédelgetik magukban az olajfestés kipróbálását, de féltek nekifutni egyedül. Akik szeretnének elmélyülni a technikával kapcsolatos szakmai ismeretekben. Akik szeretnének egy szuper nyári programot, amiben épülhetnek. Akik szeretnének valami maradandót alkotni. Tanfolyamunkra kezdő és haladó szintű érdeklődők jelentkezését egyaránt várjuk. 

 

MIRE LESZ SZÜKSÉGED ? 


Olajfesték: 12 db-os olajfesték készlet

Ecsetek: szintetikus puha lapos: 1-3 cm-es szélességű ecsetek, 3 db

rajzszén, pamut rongy, alapozott farostlemez, alapozott, feszített festővászon (max. 50×70 cm), 3-5 db


OKTATÓ:


Mindehhez a szakmai segítséged Sipos Barbara lesz, aki napjaink egyik jól menő kortárs festőművésze. Alkotásai nemzetközi téren is nagy népszerűségnek örvendenek. 

Amennyiben az Olajfestészet kezdő és haladó tanfolyamokra is jelentkezel, akkor mindkét képzés árából 3000 Forint kedvezményt biztosítunk. Ha ezzel élni szeretnél, akkor kérjük, hogy személyesen az iskolában jelentkezz a képzésekre.

Időpont: Hétfő-Péntek 9:30-12:30

Dátum: 2023. július 17 – 21.

Tandíj: 30 000 Ft 

Időtartam:  5 alkalom x 3 óra

Helyszín: Corvin Rajziskola, 1111 Vak Bottyán u. 3. Földszint

Jelentkezni, a honlapon a “ jelentkezés gomb” kattintásával lehet, mely átvisz a Foglalj Bármit oldalra. A kurzust itt tudod megvásárolni bankkártyás fizetéssel. Ha szeretnél készpénzben fizetni, erre is lehetőség van az iskolában. Férőhelyeink limitáltak, a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

Elérhető

Kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit megismertem és az azokban foglaltakat elfogadom. A Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételei itt találhatóak: https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy az Állami Képzési Rendszerbe be tudjunk jelenteni. Magyarországon minden felnőttképzésben résztvevő adatait le kell jelentenie a képzőintézmények.

Az oktatási azonosító meghatározása után a FAR rendszer törli a nyilvántartásából a személyes adatokat és csak az Oktatási Azonosítót és a Születési évet tartja meg.

Budapest esetén a kerület megadásával. Pl: Budapest 11

ÉÉÉÉ.HH.NN. Pl: 1985.04.16.

  Csevegés
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!