Pasztellkréta Szabadiskola 2022 nyár

29.000Ft

SZERETED A DINAMIKUS RAJZI TECHNIKÁKAT?

NÁLUNK MEGISMERKEDHETSZ A PASZTELLKRÉTA LENDÜLETES VONALVEZETÉSÉVEL!


A pasztell technika izgalmas átmenetet képez a rajz és a festészet között. A friss grafikai gesztusok és a lágy olajfestményeket idéző foltkezelés egyaránt a pasztellkréta sajátja. Pigmentjeinek köszönhetően széles lehetőségeket biztosít a szabad színkezeléshez.


MI VÁRHATÓ?


Megismerkedhetsz a színek világával, a színelmélet alapjaival,a különféle komplementerekkel, színpárokkal, a pasztell, mint anyag sajátosságaival lehetőségeivel. Az első napon kompozíciós alapok – és a kréta technika megismerésével, használatával kezdünk. A továbbiakban tudásszinthez mérten csendélet, portré vagy figura rajzoláson keresztül térképezhetitek fel ezt az  érdekes határterületet. 


KIKET VÁRUNK?


Azokat akik szeretik a laza, dinamikus rajzokat. 

Akik  az alkotás örömében fürdőznének, úgy hogy közben tanulnak és fejlődnek is. 

Azok a színek és fények szerelmesei.

Alapszintű rajztudás  előny. 


MIRE LESZ SZÜKSÉGED?


pasztell ceruza – világos tónusú (szürke, testszín, világoskék, sötétbarna) min. 2 féle; monopol radír; színes papír/karton (durva felületű, nem fényes); barna csomagolópapír; min 12 db-os pasztellporkréta készlet (minél puhább), hajlakk, papírzsepi

Oktatónk: Sipos Barbara festőművész


Sipos Barbara szobrászként végzett a Magyar Képzőművészeti Egyetemen, ám jelenleg elsősorban festészettel foglalkozik, számos csoportos és egyéni kiállítása volt, leginkább külföldön prosperál. Tanítványainak rajzot, festészetet, anatómiát és rajzi technikákat tanít. Kurzusunkon Sipos Barbara festőművész segítségével megismerkedhetsz ezzel a sokoldalú technikával, a szín és anyagismereten keresztül.

www.siposbarbara.hu


Időpont:2022. július 4. – 8. / 5 alkalom / Hétfő-Péntek 9:30-12:30

Tandíj: 29 000 Ft 

Időtartam:  5 alkalom x 3 óra

Helyszín: Corvin Rajziskola, 1111 Vak Bottyán u. 3. Földszint

Férőhelyeink limitáltak (18 fő), a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

0 az 5 - ből

Elérhető

Kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit megismertem és az azokban foglaltakat elfogadom. A Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételei itt találhatóak: https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy az Állami Képzési Rendszerbe be tudjunk jelenteni. Magyarországon minden felnőttképzésben résztvevő adatait le kell jelentenie a képzőintézmények.

Az oktatási azonosító meghatározása után a FAR rendszer törli a nyilvántartásából a személyes adatokat és csak az Oktatási Azonosítót és a Születési évet tartja meg.

Budapest esetén a kerület megadásával. Pl: Budapest 11

ÉÉÉÉ.HH.NN. Pl: 1985.04.16.

  Csevegés
Kategóriák: ,
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!