Pop-up könyv 2022 nyár

33.000Ft

SZERETNÉL TÉRBEN ILLUSZTRÁLNI? VESD BELE MAGAD A POP-UP VILÁGÁBA !


Megteremthető-e egy látható, tapintható, körbejárható színpad a meséknek? Vajon teremthető-e díszlet a fantáziának? Az illusztráció ezen állandó kérdéseire létezik egy válasz: a pop-up, azaz térbeli, mozgatható könyvek, melyben az egyes oldalak különböző alakúak vagy akár áttörtek is lehetnek, így a rétegek létrehoznak egy tériséget. Ebben a térben szereplők is elhelyezkedhetnek, akik különféle jópofa mozgásra vehetőek rá így elmesélve a történetet.

A KURZUS CÉLJA


Először a folding (azaz hajtogatás) alapjait sajátíthatod el, hagyományos és alternatív hajtási technikák segítségével emelünk térbe, mozgatunk meg felületeket. Ezekre a felületekre tervezünk karaktert és hátteret, így illusztrációidat vagy rajzaidat kiemelve a síkból, most térbeli formába öntheted. Inspiráló környezetben, folyamatos korrektúra mellett  tanulhatod meg mindazt, ami a pop up könyvtervezés alapja, és létrehozhatsz egy igazán interaktív történetet.


KIKET VÁRUNK


Várjuk mindazokat, akik szeretnének strukturált tudást elsajátítani az illusztráció,  könyvtervezés területén. 

Várjuk a lelkes alkotókat, akik szeretnék fejleszteni magukat új alkotási módszereket kipróbálva. 

Előny, ha rendelkezel alapszintű rajztudással.


EZEKRE LESZ SZÜKSÉGED


Papír: jó minőségű, színes kreatív papír a projekt kivitelezéséhez (A4); rosszabb színes papír a gyakorláshoz (A5 és A6 méretre vágva). Ragasztó: sima stiftes ragasztó a gyakorláshoz, kétoldalú 5mm-es ragasztó a szép kivitelezéshez. Vonalzó: hosszú és derékszögű. Olló, sniccer, ceruza, radír, festék.

A kurzust vezeti: Sásdi Laura illusztrátor, tervezőgrafikus

Időpont:  Hétfőtől péntekig 16:30-20:00

Dátum: 2022. július . 11- 15. 

Tandíj: 33 000 Ft 

Időtartam:  5 alkalom x 3 óra

Helyszín: Corvin Rajziskola, 1111 Vak Bottyán u. 3. Földszint

Férőhelyeink limitáltak (13 fő), a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

0 az 5 - ből

Elérhető

Kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit megismertem és az azokban foglaltakat elfogadom. A Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételei itt találhatóak: https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy az Állami Képzési Rendszerbe be tudjunk jelenteni. Magyarországon minden felnőttképzésben résztvevő adatait le kell jelentenie a képzőintézmények.

Az oktatási azonosító meghatározása után a FAR rendszer törli a nyilvántartásából a személyes adatokat és csak az Oktatási Azonosítót és a Születési évet tartja meg.

Budapest esetén a kerület megadásával. Pl: Budapest 11

ÉÉÉÉ.HH.NN. Pl: 1985.04.16.

  Csevegés
Kategóriák: ,
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!