Relax- ,vagy Svédmasszázs, 60 perc

10.000Ft

A masszázs és a sportoló múltból adódó tapasztalataim segítségevel egységben tekintek a kialakult problémára. Számos módszert alkalmazva, vendégeimmel közösen alakítjuk ki és közelítjük meg a problémás területek kezelését. Legyen akár masszázs, kinezio-, sport-taping, energetikai egyensúly, testtartás tudatosság, vagy izomkorrekció és még számtalan lehetőség, amelyek alkalmazásával az önmagunkról alkotott képünk is pozitív irányba változhat, ezáltal nagyobb önbizalommal vesszük a kezünkben az irányítást az életünk és döntéseink felett.

Hiszek a folyamatos fejlődésben és abban , hogy minden ember képes átlépni a határait ennek érdekében, de csakis önmagunkért és nem mások elvárásainak megfelelve. 

Minden masszázs egyénre szabott. A  kezelés típusát a vendéggel közösen alakítjuk ki, ezáltal biztosítva, hogy mindenki a maga ízlése szerint részesüljön a masszázs nyújtotta élményekből.

Vállalkozásomban igénybe vehető szolgáltatások nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást, diagnosztizálást, orvosi kezelést. Az általam alkalmazott masszázs nem orvos által felírt gyógymasszázs. A masszázskezelés elsődlegesen frissítő, stressz káros hatásait csökkentő, izomlazító és közérzetjavító hatású.


Ölyüs Viktor
Touch for Health Kineziológia, Svédmasszázs
Vitality stúdió