Vegyes technikák 2022 nyár

33.000Ft

MÁR RÉGÓTA MOTOSZKÁL BENNED, HOGY BÁTRABBAN MEGÉLD A KREATIVITÁSOD, DE EDDIG NEM MERTED ? GYERE HOZZÁNK EGY SZUPER NYÁRI KALANDRA, AHOL FEJEST UGORHATSZ AZ ALKOTÁS ÖRÖMÉBE !

A művészi szabadság egyik nagy előnye, hogy különféle anyagok és technikák összekeveredését is lehetővé teszi, ennek sajátosságba tudsz kurzusunkon belekóstolni! Legyen az akvarell, pasztell, montázs vagy tusrajz vagy ezek összekapcsolódása, mindegyikben útmutatásra lelhetsz nálunk. 

KURZUS CÉLJA

Kezdésként megismerkedhetsz a kompozíciós alapokkal ,ceruza, szén, különféle fekete-fehér technikán keresztül. Megtanulsz foltokban és vonalakban és ezek összefüggésében gondolkodni. Az alapozást követően ki-ki a maga rajztudásához mérten vetheti bele magát a csendélet vagy portré alkotásba, az anyagok színek, technikák kipróbálásába. Lesznek prezentációk, hogy megismerhessétek a különféle anyagok használatának alapjait, módszereit. Foglalkozni fogtok absztrakcióval, mely bevezet az illusztráció világába. 

KIKET VÁRUNK


Azokat, akik szeretnének egy szuper nyári élményt. 

Akik kreativitásban szeretnék kiengedni a gőzt ezután a nyomasztó időszak után.  

Akik kíváncsiak és kísérletezők és szeretnének többféle technikát kipróbálni. 

Alapszintű rajztudás előny.

EZEKRE LESZ SZÜKSÉGED


akvarell papír, aquarell/ vízfesték festék, 4 es, 6 , 10 aquarell ecset, 7B s ceruza, radír, tus, stiftes ragasztó, fehér fekete pittkréta és színes papírok, kedvenc pasztellkréta  (ha szeretnél), szén, olcsó hajlakk

A kurzust vezeti : Üveges Mónika képzőművész

Időpont:  Hétfő-Péntek 9:30-12:30

Dátum: 2022. július 11.-15.

Tandíj: 33 000 Ft 

Időtartam:  5 alkalom x 3 óra

Helyszín: Corvin Rajziskola, 1111 Vak Bottyán u. 3. Földszint

Férőhelyeink limitáltak (13 fő), a csoportokat a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

0 az 5 - ből

Elérhető

Kijelentem, hogy a Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételeit megismertem és az azokban foglaltakat elfogadom. A Corvin Rajziskola Általános Szerződési Feltételei itt találhatóak: https://corvinrajziskola.hu/szerzodesi-felteteleink/

Mindezen adatokra azért van szükségünk, hogy az Állami Képzési Rendszerbe be tudjunk jelenteni. Magyarországon minden felnőttképzésben résztvevő adatait le kell jelentenie a képzőintézmények.

Az oktatási azonosító meghatározása után a FAR rendszer törli a nyilvántartásából a személyes adatokat és csak az Oktatási Azonosítót és a Születési évet tartja meg.

Budapest esetén a kerület megadásával. Pl: Budapest 11

ÉÉÉÉ.HH.NN. Pl: 1985.04.16.

  Csevegés
Kategóriák: ,
Online csevegés
Online csevegés
Kérdésed van a szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Itt vagyunk, hogy segítsünk!
Connecting...
Pillanatnyilag online nem tudunk csevegni. Kérlek próbáld meg később, vagy hagyj üzenetet. Szintén kérdezhetsz KÉRDEZZEN TŐLÜNK gombra kattintva.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Miben segíthetünk?
:
:
Csevegés befejeződött
Hogyan értékeled a csevegést? Kérlek szavazz a lenti gomb valamelyikével!
OK! Nem OK!